"Fotografie cu suflet!
Recomand Despre Acum, am avut o colaborare excelenta atat pentru fotografii de produs, cat si personale.

Profesionalism si o viziune speciala, pozele emana caldura, delicatete.
Recomand cu tot dragul!"
Denisa, Stellar Kids
"Las aici cateva ganduri bune de recomandare despre colaborarea Salt on Waves cu Alice, colaborare care este mereu fluida, deschisa, corecta. Am gasit in Alice atat un profesionist pe care sa ma pot baza cat si un om cald, intelegator, care inspira incredere. La cat mai multe proiecte reusite, impreuna!"
Mirona, Salt on Waves

"Alice, ai fost o bucurie pentru noi.
Ai surprins atât de natural ce facem și cum facem, iar noi ne-am simțit în largul nostru.
Abia așteptăm să arătăm ce fain a fost!
Mulțumim!"
Anca, Madre pizza cu maia
"În spatele povestii Despre Acum este un om cald și iubitor, pasionat de ceea ce face, atent la detalii, profesionist. Alice transpune în poze tot ce-i mai frumos in oameni, are mâini magice. Iar pozele au fost gata intr-un timp record. Deabia așteptăm să repetam povestea intr-un alt context. Mulțumim."
Mihaela Dascalu Rotaru
"O persoana dedicata si aventuroasa care nu te grabeste, are rabdare cu copiii, surprinde cadre de poveste, iar un alt mare plus este ca preda fotografiile într-un timp foarte scurt ♡"
Delia Andreea
"Atmosfera e calda si placuta, iar Alice are rabdare atat cu copiii cat si cu adultii. Rezultatul este minunat, iar pozele ei transmit caldura, gingasie și iubire."

Sorina Ignat
"Alice m-a însoțit într-o zi minunată de 8 martie, de ziua mea și a imortalizat cu măiestrie și dăruire cele mai frumoase clipe petrecute cu doamne speciale. A pus în fiecare fotografie ceva special, acel ceva ce scoate în evidență starea de bine, de iubire, de bucurie. "Despre Acum" știe să surprindă tot ce este mai frumos în oameni. Acesta imortalizare se păstrează în imagini pe care Alice a știut să le "vâneze" cu ochiul ei magic.
O recomand cu căldură pentru profesionalism!
Cu alese mulțumiri, Alice!"
Lacramioara Chirieac
"Pe Alice am cunoscut-o la sfarsit de aprilie, o tipa calda si care a stiut imediat cum sa se conecteze cu noi si bebelusa noastra.
Zilele urmatoare, cand am primit pozele, aveam sa vad si ce inseamna “Despre Acum”: emotii surprinse in cel mai natural si firesc mod.
Am fost atat de incantati de rezultatul minunat asa incat am rugat-o sa ne surprinda iar, de data aceasta langa brad.
Pozele au iesit extraordinar de frumoase! De asemenea, chiar daca era aproape Craciunul Alice a avut grija sa ne trimita rapid si pozele, in timp sa le oferim si bunicilor rame foto.
Multumim tare mult!"
Anamaria Bobu

"Profesionalism dar cu atingeri personale. Foarte dedicata pasiunii ei. Ne-a trimis rezultatul final intr-un timp record!
Bravo si multumim frumos, Alice! Nu puteam alege pe cineva mai potrivit!"
Liviu Gavriloaie
Back to Top